Mancaruri: Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre
Maxim 6049 kb
- 11 Aug 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Aluat de painite crocante cu mac
- Discuţie reteta Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre
- paine crocanta, wasa, mac, fibre, painite
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 243.7kcal
- 5%Grăsimi 3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 7%Sodiu 157.1mg
- 18%Carbohidraţi 43.3g
- 56%Fibre 15.6g
- 1%Zaharuri 0.4g
- 13%Proteine 11.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
5%
18%
13%
CZE% Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Aluat de painite crocante cu mac, 16% fibre pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Faina de spelta, Aurora, 200g
- Drojdie uscata, 7g
- Seminte de mac, Sano Vita, 50g
- Sare de/pentru masa, 1.5g
- Apa plata, 320ml
- Tarate de grau, crude/neprelucrate, 90g
Mod de preparare
Toate ingredintele se amesteca si se pun la loc cald ca sa creasca aluatul.
Dupa aproximativ 30-40 minute se incalzeste cuptorul, se ia o foaie de copt si se intinde pe ea pasta de aluat cu ajutorul unei linguri; strat cat mai subtire, cam 3-5 mm. Cu ajutorul unui cutit se delimiteaza viitoarele "felii" de painite.
Se da la cuptor si se tine cam 10 minute pe o parte si 10 minute pe partea cealalta.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!