Mancaruri: Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic
Maxim 6049 kb
- 08 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Aluat Pizza SM
- Discuţie reteta Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic
- pizza, aluat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 250.3kcal
- 18%Grăsimi 11.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 9%Carbohidraţi 22.1g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 18%Proteine 15.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
18%
9%
18%
CZE% Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Aluat Pizza din faina "Slabesti Mancand", IG mic pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- - 340 grame amestec faina "Slabesti Mancand"
- - 130 g. ou
- - 10 g. drojdie uscata
- - 7 g. fructoza
- - 15 ml. ulei
- - 100 ml. smantana
- - 200 ml apa calda
Mod de preparare
Se dizolva drojdia uscata in apa calduta si fructoza si se lasa timp de 20 de minute.
Se adauga smantana si se omogenizeaza.
Se pune faina intr-un bol, se pun ouale si amestecul de drojdie
Se amesteca bine, cu mixerul, paletele de aluat, timp de 10 minute. Se adauga uleiul si se mai framanta 5 minute.
Se lasa la crescut la loc cald.
Se imparte compozitia in 2-3 parti si se foloseste pentru pizza. Daca mai ramane, se poate congela.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!