Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 77kcal
  • 5%Grăsimi 3.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 2.2mg
  • 2%Carbohidraţi 5.3g
  • 4%Fibre 1.2g
  • 5%Zaharuri 2.3g
  • 8%Proteine 7.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 77
4%
Grasimi 3.2g
5%
Glucide 5.3g
2%
Proteine 7.3g
8%

CZE% Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
5%
Glucide:
2%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

-150 g ardei capia

- 80 g creveti

- 20 g branza de burduf

- 20 g cas de vaca

- 40 g piure de mere

Mod de preparare

Se taie capacele ardeilor, se scot semintele si se umplu cu branza. Se pun pe gratar impreuna cu crevetii. Se intorc cu grija sa nu iasa branza.

Cand sunt facuti crevetii se pun in ardei impreuna cu piureul de mere, se amesteca cu branza topita din interior si se mai lasa putin pe gratar.

Puteti pune capacele din felii de rosii sau de ceapa ardeilor ca sa nu le iasa umplutura.

A iesit o portie de 2 ardei de 270 g.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: