Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Budinca/Sufleu de conopida

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca/Sufleu de conopida", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 85kcal
  • 9%Grăsimi 5.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4.7g
  • 6%Fibre 1.7g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 85
4%
Grasimi 5.8g
9%
Glucide 4.7g
2%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Budinca/Sufleu de conopida pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Budinca/Sufleu de conopida pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
9%
Glucide:
2%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca/Sufleu de conopida pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

1200g conopida fiarta si scursa, 3 oua, 15g faina ovaz, 200ml lapte 0.1%, 50g parmezan ras, 60g unt, sare

Mod de preparare

Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot.

Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma.

Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia.

Se presara deasupra parmezanul ramas si se da la cuptor la foc potrivit.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: