Mancaruri: Budinca/Sufleu de conopida
Maxim 6049 kb
- 14 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sufleu de conopida
- Discuţie reteta Budinca/Sufleu de conopida
- budinca, sufleu, conopida
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca/Sufleu de conopida", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 85kcal
- 9%Grăsimi 5.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4.7g
- 6%Fibre 1.7g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
9%
2%
3%
CZE% Budinca/Sufleu de conopida pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca/Sufleu de conopida pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca/Sufleu de conopida pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
1200g conopida fiarta si scursa, 3 oua, 15g faina ovaz, 200ml lapte 0.1%, 50g parmezan ras, 60g unt, sare
Mod de preparare
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot.
Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma.
Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia.
Se presara deasupra parmezanul ramas si se da la cuptor la foc potrivit.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!