Mancaruri: Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
Maxim 6049 kb
- 22 Jul 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
- Discuţie reteta Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
- sos, spanac, urda, rosii, caneloni, cannelloni
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 134.8kcal
- 7%Grăsimi 4.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 12%Sodiu 293.1mg
- 7%Carbohidraţi 16g
- 1%Fibre 0.2g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 8.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
7%
7%
9%
CZE% Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cannelloni: 250g
- Urda: 350g
- Spanac congelat: 365g
- Ceapa: 57g
- Smantana de gatit 15% grasime: 100ml
- Ulei de masline: 1 lingura
- Sare: 1 lingurita
- Piper alb: 1g
- Parmezan: 20g
- Sos de rosii cu usturoi si busuioc a la sherpika: 600g
Mod de preparare
Ceapa se inmoaie in ulei cu putina apa, se adauga spanacul, se lasa putin sa se inabuse, adaugandu-se putina apa, apoi se adauga urda, smantana, se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa 5-10 minute.
Se lasa sa se racoreasca si se umplu cannelloni cu aceasta compozitie, se pun intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra sosul de rosii si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.
Cand este aproape gata se presara parmezanul.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!