Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 12%Calorii 238.9kcal
  • 24%Grăsimi 14.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 19%Sodiu 451.6mg
  • 9%Carbohidraţi 22.1g
  • 6%Fibre 1.6g
  • 8%Zaharuri 3.9g
  • 9%Proteine 7.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 238.9
12%
Grasimi 14.8g
24%
Glucide 22.1g
9%
Proteine 7.7g
9%

CZE% Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
12%
Grasimi:
24%
Glucide:
9%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 100ml ulei de măsline
  • 250g sparanghel (200g sparanghel alb, 50g sparanghel verde-varfurile)
  • 200g făină neagră
  • 2 1/2 lingurițe praf de copt (1 plic)
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
  • 3 ouă
  • 100ml lapte
  • 120g măsline negre curatate de samburi
  • 100g roșii uscate
  • 100g brânză Horezu răzăuită

Mod de preparare

Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca. Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele.

Sparanghelul de opareste aprox. 5 min., apoi se scoate in apa rece cu gheata, cel alb se taie in bucati (3 bucati fiecare tija de sparanghel) si se ad  auga compozitiei obtinute anterior, cel verde se pune deoparte.

Se mai adauga la compozitie trei sferturi din masline, trei sferturi din branza razalita si rosiile uscate taiate bucati mari.

Se pune compozitia intr-o forma nonaderenta, rezistenta termic si se aseaza deasupra sparanghelul pastrat, maslinele si branza.

Se da la cuptorul preincins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: