Mancaruri: Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 25 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare
- Discuţie reteta Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika
- rosii, chec, sparanghel, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 238.9kcal
- 24%Grăsimi 14.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 19%Sodiu 451.6mg
- 9%Carbohidraţi 22.1g
- 6%Fibre 1.6g
- 8%Zaharuri 3.9g
- 9%Proteine 7.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
24%
9%
9%
CZE% Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 100ml ulei de măsline
- 250g sparanghel (200g sparanghel alb, 50g sparanghel verde-varfurile)
- 200g făină neagră
- 2 1/2 lingurițe praf de copt (1 plic)
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 3 ouă
- 100ml lapte
- 120g măsline negre curatate de samburi
- 100g roșii uscate
- 100g brânză Horezu răzăuită
Mod de preparare
Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca. Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele.
Sparanghelul de opareste aprox. 5 min., apoi se scoate in apa rece cu gheata, cel alb se taie in bucati (3 bucati fiecare tija de sparanghel) si se ad auga compozitiei obtinute anterior, cel verde se pune deoparte.
Se mai adauga la compozitie trei sferturi din masline, trei sferturi din branza razalita si rosiile uscate taiate bucati mari.
Se pune compozitia intr-o forma nonaderenta, rezistenta termic si se aseaza deasupra sparanghelul pastrat, maslinele si branza.
Se da la cuptorul preincins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!