Mancaruri: Chec dietetic "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 13 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chec dietetic "Slabuta"
- Discuţie reteta Chec dietetic "Slabuta"
- chec, agave, pomelo
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec dietetic "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 268.4kcal
- 16%Grăsimi 10.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 123.6mg
- 0%Sodiu 10.5mg
- 15%Carbohidraţi 35.9g
- 16%Fibre 4.5g
- -%Zaharuri -g
- 12%Proteine 10.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
16%
15%
12%
CZE% Chec dietetic "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec dietetic "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec dietetic "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- ou de gaina - 6 bucati
- pomelo uscat - 80 gr
- tarate de grau - 50 gr
- ulei de masline extra virgin - 52 ml
- sirop de agave Bio 100% organic - 115 ml
- praf de copt, scazut in sodiu - 5 gr
- limette (lamai verzi), proaspete - 50 gr
- lapte degresat - 170 ml
- faina de spelta - 227 gr
- cacao, continut scazut de grasimi - 10 gr
Mod de preparare
- Galbenusurile se separa de albusuri.
- Albusurile se bat spuma cu un mixer.
- In albusuri se adauga laptele fierbinte amestecat cu sirop de agave, apoi uleiul de masline.
- Faina de spelta se amesteca cu tarate si praf de copt.
- Amestecul de "cereale" se incorporeaza in albusuri; se adauga si galbenusurile.
- Ne folosim iarasi de mixer pentru a obtine o masa omogena.
- La sfarsit se adauga bucatele de pomelo uscat, lamaia stoarsa de suc si coaja data pe razatoare.
- O forma de chec se unge cu putin ulei sau se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se rastoarna jumatate din compozitie, in cealalta jumatate se adauga cacao, se amesteca bine si se toarna in forma.
- Se da la cuptor pentru 30 minute, foc mediu.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!