Mancaruri: Chec integral cu fructe uscate a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 17 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chec integral cu fructe uscate
- Discuţie reteta Chec integral cu fructe uscate a la Raluca
- fructe, fructe uscate, chec
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec integral cu fructe uscate a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 217kcal
- 6%Grăsimi 3.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 14.5mg
- 2%Sodiu 44.4mg
- 18%Carbohidraţi 41.7g
- 19%Fibre 5.2g
- 14%Zaharuri 6.9g
- 7%Proteine 6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
6%
18%
7%
CZE% Chec integral cu fructe uscate a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec integral cu fructe uscate a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec integral cu fructe uscate a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
200 g fulgi de ovaz
150 g curmale (19 bucati)
100 g stafide
60 g musli
200 ml ceai (silueta perfecta)
1 lingurita esenta de vanilie
5 ml ulei de samburi de struguri
2 oua de gaina (100g)
200 g lapte batut din lapte de capra
un varf de cutit de sare
5 g praf de copt scazut in sodiu
100 ml apa plata
Mod de preparare
Jumatate din cantitatea de fulgi de ovaz se macina.
Cealalta jumatate se amesteca cu 100 ml apa fierbinte.
Curmalele se taie bucatele, se amesteca cu stafidele si se pun in ceaiul fierbinte amestecat cu esenta de vanilie. Se lasa 10 minute apoi se scurg de ceai. Ceaiul se pune peste fulgii de ovaz si musli.
Cand s-au racorit, se amesteca cu laptele batut, se adauga ouale, praful de copt, sarea, uleiul si se amesteca bine cu telul. Se adauga fulgii de ovaz macinati si fructele uscate.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aproximativ o ora.
Se scoate, se acopera cu un prosop 10-15 minute.
Se rastoarna din forma, se indeparteaza hartia de copt si gata.
Pofta buna!
A iesit un chec de 860 g.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!