Mancaruri: Ciorba oase porc a la Lauricius
Maxim 6049 kb
- 27 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba oase porc
- Discuţie reteta Ciorba oase porc a la Lauricius
- supa, porc, ciorba, oase
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba oase porc a la Lauricius", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 25kcal
- 1%Grăsimi 0.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 1.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
1%
3%
CZE% Ciorba oase porc a la Lauricius pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba oase porc a la Lauricius pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba oase porc a la Lauricius pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Oase porc (coaste am folosit eu) - 400 gr., morcovi (80 gr.), albitura (30 gr.), ardei gras verde (60 gr.), ardei capia (60 grame), cartofi (300 gr.), leustean (o legatura - aprox.25 gr.), bors (1 L), bulion (20 gr)., sare, un ou.
Mod de preparare
Se pun oasele la fiert intr-o oala de 5 L cu apa cat sa le acopere 2 degete. Cand incep sa fiarba se strange spuma si se adauga morcovi tocati si albitura. Cand incep morcovii sa se patrunda se adauga ceapa, ardeiul gras si ardeiul capia - taiate marunt. Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati cubulete mai mari. Cand cartofii s-au fiert se adauga sarea, bulionul (frecat cu putina sare si apa) si borsul. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga leusteanul si oul batut pe deasupra.
OBS.: Folosind aceste cantitati pentru o oala de 5 L iese o ciorba light. Eventual se mai poate adauga in plus ceapa si ardei gras.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!