Mancaruri: Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta
- 20 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena
- Discuţie reteta Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta
- peste, fasole, ciorba, crap, fasole galbena
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 35.9kcal
- 2%Grăsimi 1.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 14.5mg
- 4%Sodiu 86.3mg
- 1%Carbohidraţi 1.7g
- 2%Fibre 0.6g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
1%
5%
CZE% Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de peste (crap) cu fasole galbena a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- crap, crud - 680 gr (gata curatat)
- apa plata - 3000 ml
- fasole, pastai, galbena, congelata, toate tipurile, nepreparata - 500 gr
- leustean - 200 gr
- mustar, boabe, seminte - 2 gr
- sare de/pentru masa - 6 gr
Mod de preparare
- Se curata crapul, se spala bine si se portioneaza.
- Se pun 3 l de apa la fiert.
- Se adauga bucatile de peste, boabe de mustar, leusteanul si fasolea galbena.
- Se sareaza.
- Dupa ce da in clocot se fierbe cam 20-25 minute la foc mic.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!