Mancaruri: Conopida pane
Maxim 6049 kb
- 21 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Conopida pane
- Discuţie reteta Conopida pane
- conopida, pane
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Conopida pane", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 115kcal
- 3%Grăsimi 1.8g
- 3%Grăsimi saturate 0.6g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 42mg
- 5%Sodiu 117mg
- 8%Carbohidraţi 20g
- 4%Fibre 1g
- 3%Zaharuri 1.3g
- 6%Proteine 5.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
3%
8%
6%
CZE% Conopida pane pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Conopida pane pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Conopida pane pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 cap de conopidă, spălata şi sparta in floricele
- 2 ouă
- 1 lingura de lapte
- 1 / 4 lingurita de sare
- 1 / 2 cani faina
- 2 linguri de tocat parmezan
- 1 / 4 lingurita praf de usturoi
- 1 / 2 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 / 8 lingurita boia de ardei
- 1 / 4 lingurita piper negru
- ulei (pentru prajit)
Mod de preparare
Incingeti uleiul.
Puneti ouale batute, lapte şi sare într-un bol. Într-un castron de mică adâncime separate, se amestecă împreună făină, brânză, praf de usturoi, cimbru, oregano, boia de ardei, ardei roşu, şi piper.
Puneti floricele în amestecul de ou si amestecati pentru a acoperi bine.
Dati prin faina.
Prajiti în loturi de 4-6 minute sau pana se rumeneste.Scurgeti pe prosoape de hârtie
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!