Mancaruri: Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1
Maxim 6049 kb
- 12 Feb 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1
- Discuţie reteta Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1
- porc, ceapa, cotlet
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 137kcal
- 13%Grăsimi 8.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 16%Proteine 14.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
13%
2%
16%
CZE% Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cotlete de porc cu ceapa, Rina faza 1 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
403 ceapa, 597 g carne degresata porc, 15 g ulei de masline, 1 lg mustar, 200ml supa, sare, piper negru, frunză de dafin şi ghimbir patrunjel
Mod de preparare
Se spală cotletele de porc şi se usucă cu şerveţele de hârtie. Se încinge o lingură de ulei într-o tigaie şi se sotează cotletele de porc pe ambele părţi până când se rumenesc; se scot din tigaie. Se fierb înăbuşit ceapa tocată, ghimbirul şi frunza de dafin în sosul rămas în tigaie. Se adaugă supa, se aşează cotletele în sosul de ceapă şi se mai fierbe încă 15 minute. Se condimentează cu sare, piper negru, muştar şi pătrunjel.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!