Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Cozonac cu rahat

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cozonac cu rahat", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 21%Calorii 422kcal
  • 29%Grăsimi 18g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 5%Sodiu 120mg
  • 23%Carbohidraţi 55g
  • 14%Fibre 4g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 10g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 422
21%
Grasimi 18g
29%
Glucide 55g
23%
Proteine 10g
11%

CZE% Cozonac cu rahat pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Cozonac cu rahat pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
21%
Grasimi:
29%
Glucide:
23%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cozonac cu rahat pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Lapte, oua, unt, zahar, drojdie, faina, zahar vanilat, rahat

Mod de preparare

Intr-un vas mai mare se pune faina, se face un loc la mijloc si se pune drojdia cu un pic de lapte caldut, zahar si faina. Se lasa 5-10 minute pana “creste”.

Adaugati zaharul in lapte si incalziti usor. Peste faina se adauga ouale intregi si galbenusurile si se amesteca usor. Dupa ce aluatul “s-a legat” putin framantati impreuna cu untul moale.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: