Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Creier pane

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Creier pane", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 24%Calorii 478kcal
  • 54%Grăsimi 33.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 11%Carbohidraţi 25g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 20%Proteine 17.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 478
24%
Grasimi 33.5g
54%
Glucide 25g
11%
Proteine 17.6g
20%

CZE% Creier pane pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Creier pane pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
24%
Grasimi:
54%
Glucide:
11%
Proteine:
20%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Creier pane pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Creier de vaca - 1250 g
  • Faina - 100 g
  • Ulei - 250 ml
  • Pesmet - 250 g
  • Oua de gaina - 4 buc
  • Ceapa uscata - 50 g
  • Morcov - 50 g
  • Piper - 1 g
  • Otet - 25 ml
  • Sare - 50 g 

Mod de preparare

Se introduce creierul intr-un vas cu apa rece, curatindu-se de pielite fiecare bucata.

Se inlocuieste apa cu alta proaspata la care se adauga putina sare.

Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie in felii care se pun la fiert, impreuna cu piperul boabe, otetul si jumatate din cantitatea de sare, aproximativ 20 minute, spumandu-se de mai multe ori.

Se adauga creierul care a fost tinut in apa rece si se fierbe impreuna cu zarzavaturile aproximativ 20 minute. Se da vasul la o parte si se lasa creierul sa se raceasca. Dupa racire se aseaza in portii pe masa de lucru. Fiecare portie se trece prin faina, ou si pesmet si se modeleaza in forma sferica sau alungita.  

Bucatile de creier se prajesc, un iform, intr-o baie de ulei infierbantat.

Reteta pentru 10 portii, Total calorii = 5119 kcal, kcal/portie = 512 , 252 kcal / 100g

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: