Mancaruri: Friptura de iepure de casa
- 30 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Friptura de iepure de casa
- Discuţie reteta Friptura de iepure de casa
- friptura, iepure, iepure casa
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Friptura de iepure de casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 154.5kcal
- 5%Grăsimi 3.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 5%Sodiu 122mg
- 0%Carbohidraţi 0.9g
- 0%Fibre 0.1g
- -%Zaharuri -g
- 33%Proteine 28.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
5%
0%
33%
CZE% Friptura de iepure de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Friptura de iepure de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Friptura de iepure de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1265 gr iepure de casa
- usturoi 13 gr (3-4 catei)
- apa 600 ml
- vin alb demi-dulce 125 ml
- zeama de lamaie 50 ml
- piper boabe 25 bucati
- sare de masa 1/3 lingurita ceai
- dafin 3-4 foi
- ulei de masline extra virgin 2 linguri supa
Mod de preparare
- Mai intai se face marinada.
- Intr-un vas se amesteca vinul, apa, uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea, usturoiul pisat, piper boabe si frunzele de dafin.
- Se pune iepurele in marinada si se da la rece 6 ore.
- Dupa se pune intr-o tava, si se da la cuptor la foc mediu, din cand in cand se stropeste cu marinada ramasa in cratita.
- Se face cam 1h 30 min.
- La sfarsit de tot, se pot pune 2 rosii pentru copt, ca sa fie de gust. :)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!