Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Friptura de iepure de casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Friptura de iepure de casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 154.5kcal
  • 5%Grăsimi 3.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 5%Sodiu 122mg
  • 0%Carbohidraţi 0.9g
  • 0%Fibre 0.1g
  • -%Zaharuri -g
  • 33%Proteine 28.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 154.5
8%
Grasimi 3.2g
5%
Glucide 0.9g
0%
Proteine 28.6g
33%

CZE% Friptura de iepure de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Friptura de iepure de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
5%
Glucide:
0%
Proteine:
33%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Friptura de iepure de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1265 gr iepure de casa
  • usturoi 13 gr (3-4 catei)
  • apa 600 ml
  • vin alb demi-dulce 125 ml
  • zeama de lamaie 50 ml
  • piper boabe 25 bucati
  • sare de masa 1/3 lingurita ceai
  • dafin 3-4 foi
  • ulei de masline extra virgin 2 linguri supa 

Mod de preparare

  1. Mai intai se face marinada.
  2. Intr-un vas se amesteca vinul, apa, uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea, usturoiul pisat, piper boabe si frunzele de dafin.
  3. Se pune iepurele in marinada si se da la rece 6 ore.
  4. Dupa se pune intr-o tava, si se da la cuptor la foc mediu, din cand in cand se stropeste cu marinada ramasa in cratita.
  5. Se face cam 1h 30 min.
  6. La sfarsit de tot, se pot pune 2 rosii pentru copt, ca sa fie de gust. :)

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: