Mancaruri: Fursec/cookie Dukan
Maxim 6049 kb
- 30 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Fursec Dukan (cookie)
- Discuţie reteta Fursec/cookie Dukan
- desert, fursec, fursecuri
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Fursec/cookie Dukan", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 180kcal
- 14%Grăsimi 8.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 8%Carbohidraţi 18g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 14%Proteine 12.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
14%
8%
14%
CZE% Fursec/cookie Dukan pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Fursec/cookie Dukan pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Fursec/cookie Dukan pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 2 oua
- ½ lingurita de indulcitor lichid
- 20 picaturi de esenta de vanilie neuleioasa
- 1 lingura de tarate de grau
- 2 linguri de tarate de ovaz
Mod de preparare
Intr’un recipient se amesteca 2 galbenusuri de ou cu indulcitorul ,vanilia si taratele.
Se bat albusurile spuma si se incorporeaza incetul cu incetul.
Se toarna preparatul intr’o tava si se lasa la cuptor timp de 15 -20 min , la temperatura 180C°.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!