Mancaruri: Gratin de dovlecei a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 22 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Gratin de dovlecei a la Slabuta
- Discuţie reteta Gratin de dovlecei a la Slabuta
- dovlecei, souffle, gratin
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Gratin de dovlecei a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 120.1kcal
- 9%Grăsimi 5.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 8.8mg
- 12%Sodiu 298.4mg
- 1%Carbohidraţi 2.7g
- 4%Fibre 1g
- 3%Zaharuri 1.6g
- 15%Proteine 13.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
9%
1%
15%
CZE% Gratin de dovlecei a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Gratin de dovlecei a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Gratin de dovlecei a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Dovlecei, 740g
- Piper negru, 0.42g
- Sare de/pentru masa, 2g
- Frunze de patrunjel, 10g
- Marar, 10g
- Carne slaba de porc (degresata), 230g
- Branza de vaci Traditie 0% grasime, President, 400g
- Oua proaspete, 212g
- Branza de oaie, 56g
- Mozzarella, Gut&Gunstig, 68g
- Rosii, 293g
- Ceapa verde, 30g
- Cascaval, 56g
Mod de preparare
Dovleceii se taie felii subtiri.
Se ia un vas de yena.
Se pune un strat de dovlecei, sare, piper, carne taiata cubulete si branza de oaie, apoi branza de vaci, ceapa verde si mararul cu patrunjel, tocat marunt.
Apoi, iar se reia cu dovlecei si se mai face un strat.
Deasupra se pun feliile de rosii, se toarna ouale batute, mozzarella si cascavalul ras.
Se da la cuptor, camd 2 ore, la foc mediu.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!