Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Iahnie de fasole de post

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Iahnie de fasole de post", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 120kcal
  • 6%Grăsimi 3.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 6%Carbohidraţi 14.8g
  • 13%Fibre 3.6g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 120
6%
Grasimi 3.7g
6%
Glucide 14.8g
6%
Proteine 6.4g
7%

CZE% Iahnie de fasole de post pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Iahnie de fasole de post pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
6%
Glucide:
6%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Iahnie de fasole de post pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 250g fasole alba uscata
  • 100g ceapa rosie
  • 50g pasta de ardei capia
  • 250ml suc rosii de casa fara zahar
  • 1g boia iute
  • 5g usturoi
  • 30ml ulei
  • 2g marar uscat
  • sare
  • 2 frunze de dafin

Mod de preparare

Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba.

Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei.

Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de rosii.

Se adauga pasta de ardei capia (se pot pune si ardei capia cruzi tocati marunt) si condimentele si se mai tine 10 min pe foc.

Rezulta 950g de mancare de post sau care se poate folosi ca garnitura.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: