Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Lasagna cu dovleac, pere si mere "Slabuta"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lasagna cu dovleac, pere si mere "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 133.7kcal
  • 0%Grăsimi 0.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 5.8mg
  • 13%Carbohidraţi 30.6g
  • 8%Fibre 2.3g
  • 17%Zaharuri 8.7g
  • 4%Proteine 3.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 133.7
7%
Grasimi 0.3g
0%
Glucide 30.6g
13%
Proteine 3.4g
4%

CZE% Lasagna cu dovleac, pere si mere "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Lasagna cu dovleac, pere si mere "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
0%
Glucide:
13%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lasagna cu dovleac, pere si mere "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Mod de preparare

Mod de preparare umplutura:

Cantitatea de dovleac trecuta la reteta este pentru dovleac deja curatat si gata sa fie dat pe razatoare.

Deci, dovleacul se da pe razatoare si se pune intr-un ceaun la foc mic, se amesteca, se tine pana se inmoaie dovleacul.

Apoi, dovleacul se amesteca cu para si marul date pe razatoare.

Se adauga scortisoara si fructoza.

Mod de preparare lasagne:

Se pune laptele la fiert, cand este aproape sa dea in clocot se stinge.

Laptele se tine intr-un vas in care lejer va incapea o foaie de lasagne.

Se pregateste o forma care se tapeteaza cu hartie de copt.

Pe fund se pune putin lapte si putin amestec de fructe.

Se inmoaie in lapte 2 foi de lasagne si se pun pe fund.
Se aseaza peste umplutura de fructe.

Iar se inmoaie in lapte fierbinte 2 foi de lasagne si se pun deasupra, apoi umplutura de fructe.

Se repeta procedura pana se termina foile de lasagne, mai exact va ies 6 straturi, pe strat sunt cate 2 foi.

Pe ultimele foi de lasagne, se pune umplutura de fructe si se mai presara scortisoara.

Se da la cuptor la foc mediu 10-15 minute, apoi la foc mic cam 20-25 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: