Mancaruri: Legume la cuptor
Maxim 6049 kb
- 29 Apr 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Legume la cuptor
- Discuţie reteta Legume la cuptor
- legume
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Legume la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 62.9kcal
- 2%Grăsimi 1.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 42%Sodiu 1000mg
- 4%Carbohidraţi 10.4g
- 16%Fibre 4.5g
- 7%Zaharuri 3.4g
- 3%Proteine 2.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
2%
4%
3%
CZE% Legume la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Legume la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Legume la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- o vanata
- un dovlecel
- un ardei gras rosu
- un ardei capia
- o ceapa
- usturoi
- o lingurita ulei de masline + inca putin pt.uns tava
- condimente
Mod de preparare
- Se curata vinetele si dovlecelul (merge si cu coaja), se taie rondele se condimenteaza (sare, piper) si se lasa cateva minute
- se soteaza ceapa si ardeii taiate felii intr-o lingurita ulei de asline ... daca e cazul se pune si putina apa sa se inmoaie
- rondelele de vinete si dovlecei se aseaza intr-o tava antiaderenta (eu am folosit hartie de copt) unsa cu ulei de masline, se presara usturoi taiat rondele si se dau la cuptor cateva minute. Se adauga apoi si ceapa + ardeii (sotate), se amesteca toate si se mai dau la cuptor putin.
La sfarsit se poate adauga parmezan sau orice alta branza/cascaval ras sau se poate servi ca si garnitura la carne.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Usoara, apetisanta, savuroasa si usor de facut, se prepara in timp relativ scurt, nu ingrasa, dietetica, vegetariana, gustoasa.
Nu mi-a plăcut: --------------------------------
28.10.2010, ora 11:27Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!