Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancare de spanac Chriselle

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare de spanac Chriselle", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 42kcal
  • 3%Grăsimi 2.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 2.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 42
2%
Grasimi 2.1g
3%
Glucide 2.9g
1%
Proteine 2.6g
3%

CZE% Mancare de spanac Chriselle pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancare de spanac Chriselle pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare de spanac Chriselle pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 kg spanac congelat
  • 29 g ulei
  • 26 g  (o lingura cu varf) faina alba
  • 22 g usturoi

Mod de preparare

Se pune spanacul la fiert cu o cana de apa deasupra.

Se face intr-un bol separat un amestec din 29 g ulei, 26 g faina si o jumatate de cana apa. Se amesteca bine (ideal cu telul) pentru a nu face colocoase.

Cand spanacul a fiert 5 - 10 minute se adauga amestecul preparat inainte.

Se fierbe inca 10 min la foc mic si se amesteca in continu.

In ultimele 5 minute de fierbere se adauga usturoiul zdrobit si se sareaza dupa gust.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: