Mancaruri: Mancarica de pastai proaspete galbene
Maxim 6049 kb
- 24 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mancarica de pastai proaspete galbene
- Discuţie reteta Mancarica de pastai proaspete galbene
- pastai, pastai galbene
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de pastai proaspete galbene", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 37.4kcal
- 3%Grăsimi 1.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 3%Sodiu 60mg
- 2%Carbohidraţi 4.3g
- 2%Fibre 0.6g
- 1%Zaharuri 0.7g
- 2%Proteine 1.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
2%
2%
CZE% Mancarica de pastai proaspete galbene pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mancarica de pastai proaspete galbene pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de pastai proaspete galbene pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- pastai galbene proaspete 950 gr
- rosii 500 gr
- ceapa 200 gr
- ceapa verde 46 gr
- marar 13 gr
- patrunjel 13 gr
- ulei de masline 2 linguri
- ghimbir, sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Mancarica de pastai proaspete galbene"
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!