Meniu pentru 02-01-2018, katacomba
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 13:51 | |||||||||
Omleta spanac, Alecsutzza | 150g | 14.3 | 11.1 | - | 5.1 | 2 | - | - | 186 |
Galete din orez, Delhaize | 25g | 1.9 | 0.9 | - | 19.8 | - | - | - | 95 |
Pateu de soia, Alnatura | 35g | 2.5 | 7 | - | 1.6 | - | - | - | 79 |
18.7 | 19 | - | 26.5 | 2 | - | - | 360 | ||
Gustare 1, ora 13:50 | |||||||||
Sfecla rosie coapta pe aburi, Blanchi | 300g | 3.6 | 0.3 | - | 28.8 | 10.2 | - | 16.5 | 141 |
3.6 | 0.3 | - | 28.8 | 10.2 | - | 16.5 | 141 | ||
Prânz, ora 13:51 | |||||||||
Galete din orez, Delhaize | 13g | 1 | 0.5 | - | 10.3 | - | - | - | 50 |
Iaurt natural din soia, Alpro Soya | 100g | 4 | 2.3 | 0 | 2.1 | 1 | - | 2.1 | 46 |
Sarmale de post dietetice | 300g | 34.2 | 6 | - | 15.6 | - | - | - | 243 |
Sardine in suc propriu, scurse, cu oase | 90g | 22.8 | 9 | - | 0 | 0 | 324 | - | 169 |
62 | 17.8 | 0 | 28 | 1 | 324 | 2.1 | 508 | ||
Total ingerat | 84.3 (mult) |
37.1 (mult) |
0 | 83.3 (mic) |
13.2 | 324 |
18.6 |
1009 | |
Norma zilnică | min:48.5 max:72.8 |
min:28 max:33.6 |
min:113.5 max:126.1 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Activitati casnice | 60min | -150 |
Mers 3 mile/ora (4.8 km/h), ritm moderat | 60min | -110 |
Metabolism bazal | -1169 | |
Total consumat | -1429 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-2.5 kg/lună |