Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 16-06-2017, danao19carnitina

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 12:12
Capsuni 240g 1.7 0 0 18.5 4.8 - 11.8 77
Cirese 110g 1.2 0.2 0 17.6 2.3 0 14.1 70
Miere 9g 0 0 0 7.4 0 0.4 7.4 28
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
2.90.2043.57.10.433.3175
Gustare 1, ora 12:12
Psyllium Bio, Sarchio 6g 0.8 0.3 - 4.2 2.5 0 0.2 13
Iaurt 3% grasime din lapte de capra Premio, Unicarm 93g 2.7 2.8 - 3.3 - - - 50
Seminte de in pisate 6g 1.2 2.5 - 0 1.8 - - 28
Mix de seminte si stafide 7g 0.8 2 - 2.9 0.4 - 2.3 33
Iaurt de capra de baut 3.5% grasime, La Colline 45g 1.6 1.6 - 1.7 - - - 29
Stafide (Pasas) 25g 0.8 0.1 - 17.2 1.6 0 17.2 73
Seminte dovleac, Lidl 3g 0.8 1.2 - 0.2 0.1 - - 15
8.710.5-29.56.4019.7241
Prânz, ora 12:12
Caise 50g 0.7 0.2 0 5.6 1 0.5 4.5 24
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Visine 50g 0.5 0.2 0 6.1 0.8 0 0 25
Mere 127g 0 0 0 17.8 2.5 - 12.7 67
1.20.4029.54.30.517.2116
Gustare 2, ora 12:12
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Castraveti 120g 0.8 0 0 4.3 0.6 0 2 18
Rosii Cherry 50g 0.4 0.4 0 2.1 0.4 3.6 0 13
1.20.406.413.6231
Cina, ora 12:20
Ciuperci fierte 175g 3.9 0 0 9.3 3.9 0 3.3 49
Fasole verde 185g 3.3 0.2 0 13.1 6.3 0 0 58
Calamari, proaspeti 300g 54 0.9 - 0 - - - 222
Ridiche 70g 0.5 0.1 0 2.4 1.1 27.3 1.3 12
61.71.2024.811.327.34.6341
Total ingerat 75.7
(mult)
12.7
(mic)
0 133.7
(mult)
30.1 31.8
76.8
(mult)
904
Norma zilnică min:48
max:72
min:25.1
max:30.1
min:101.7
max:113
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Fitness, intens 20min -92
Mers 3.5 mile/ora (5.6 km/h), pas vioi 80min -179
Aerobica, general 20min -102
Urcat pe scari 5min -33
Jogging (9 km/h) 10min -72
Metabolism bazal -1180
Total consumat -1658

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: