Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 17-04-2017, leo53

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 07:00
Ridiche 60g 0.4 0.1 0 2 1 23.4 1.1 10
Ceapa verde 30g 0.5 0 0 1.7 1.1 0 0.6 8
Ou fiert 40g 5 4.2 169.6 0.4 0 0 0.4 62
Friptura de miel (pulpa, cotlet, muschi), fara os, carne si grasime 40g 10.3 5.5 34 0 0 25.6 0 94
Drob 40g 8.3 2.2 0 0.3 0 0 0 57
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Otet de mere, Raureni 20ml 0 0 - 0.2 0 0 0.2 1
24.512203.64.62.1492.3232
Gustare 1, ora 10:00
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Cafea tare, Nescafe Brasero 8g 0.6 0 - 0.2 0.2 8 - 10
Zaharina, Sucrazit, Elite 0.41g 0 0 0 0 0 75.8 0 0
Lapte semidegresat 1,5% grasime, Pilos 30ml 1 0.5 - 1.4 0 - 1.4 14
Bautura racoritoare cu aroma de portocale, Viva 500ml 0 0 0 0 0 0 0 3
1.60.501.60.283.81.427
Prânz, ora 13:00
Pulpe de pui la gratar 80g 16.2 8.4 - 0.4 - - - 142
Orez cu legume a la Ada 150g 2.3 0.3 0 21.9 0 0 0 98
Ciorba miel 250g 8.3 4.8 - 7.3 - - - 107
Castraveciori murati deliciosi, Bonduelle 100g 0.5 0 - 5 - - - 24
Ardei chili (iute) verde, conservat 20g 0.1 0.1 0 0.9 0.3 79.4 - 5
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
27.413.6035.50.379.40376
Gustare 2, ora 16:00
Ceai Silueta Perfecta, Fares 500ml 0 0 0 0 0 - 0 0
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Caju prajit si sarat, Auchan 40g 7.8 20 - 8 - - - 249
7.82008000249
Cina, ora 19:00
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Mar idared 150g 0.6 0.2 - 17.7 2.7 - - 71
Mar verde 300g 0 0 0 38.1 3.9 0 0 153
0.60.2055.86.600224
Total ingerat 61.9
(mic)
46.3
(mult)
203.6 105.5
(mic)
9.2 212.2
3.7
1108
Norma zilnică min:73
max:109.5
min:30.8
max:36.9
min:124.7
max:138.5
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Metabolism bazal -1303
Total consumat -1303

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: