Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Meniu pentru 23-06-2017, leo53

Calorii alimente
Alimente Cant. Prot. Grăsimi Colest. Carboh. Fibre Sodiu Zaharuri Calorii
Mic dejun, ora 07:00
Otet de mere, Raureni 20ml 0 0 - 0.2 0 0 0.2 1
Kiwi 110g 1.2 0.6 0 16.2 3.3 0 9.9 68
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
1.20.6016.43.3010.169
Gustare 1, ora 10:00
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Cafea tare, Nescafe Brasero 8g 0.6 0 - 0.2 0.2 8 - 10
Zaharina, Sucrazit, Elite 0.41g 0 0 0 0 0 75.8 0 0
Lapte semidegresat 1,5% grasime, Pilos 30ml 1 0.5 - 1.4 0 - 1.4 14
Briose cu rom si scortisoara - Dukan Atac 35g 4.1 0.9 - 2.5 0.4 0.1 0 37
5.71.404.10.683.91.461
Prânz, ora 13:00
Pulpe de pui la gratar 75g 15.2 7.9 - 0.4 - - - 133
Ficatei de pui cu rozmarin a la Lauricius 50g 4.5 3.2 - 1.2 - - - 53
Tarta cu mere a la Tina 135g 4.2 2.8 - 20.4 - - - 119
Sos de ardei iute, Vifon 15g 0.1 0 - 3.3 - 285 3.1 14
Castraveciori murati deliciosi, Bonduelle 120g 0.6 0 - 6 - - - 29
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
24.613.9031.302853.1348
Gustare 2, ora 16:00
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Mar idared 300g 1.2 0.3 - 35.4 5.4 - - 141
Ardei rosu gras 100g 1 0 0 6 2.1 0 0 31
Cascaval Tilsit 50g 12.2 13 51 0.9 0 376.5 - 170
14.413.35142.37.5376.50342
Cina, ora 19:00
Bautura racoritoare cu aroma de portocale, Viva 500ml 0 0 0 0 0 0 0 3
Apa plata 600ml 0 0 0 0 0 0 0 0
Mar idared 300g 1.2 0.3 - 35.4 5.4 - - 141
Nectarine 200g 2.2 0.6 0 21.2 3.4 0 15.8 88
Caise 200g 2.8 0.8 0 22.2 4 2 18 96
Piersici 100g 0.9 0 0 9.5 1.5 0 8.4 39
7.11.7088.314.3242.2367
Total ingerat 53
(mic)
30.9
(mic)
51 182.4
(mult)
25.7 747.4
56.8
(mult)
1187
Norma zilnică min:73
max:109.5
min:33
max:39.6
min:133.5
max:148.4
2400 50
Consum calorii
Activităţi fizice Timp Calorii
Metabolism bazal -1303
Total consumat -1303

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: