Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 133.9kcal
  • 2%Grăsimi 1.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 8.4g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 25%Proteine 21.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 133.9
7%
Grasimi 1.5g
2%
Glucide 8.4g
4%
Proteine 21.7g
25%

CZE% Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
2%
Glucide:
4%
Proteine:
25%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 581 MUSCHI DE PORC DEGRESAT
  • 14 GR DE UNT
  • 114 GR CEAPA ALBA
  • 10 GR USTUROI
  • 288 GR MORCOVI
  • 100 ML VIN ROSU DE MASA
  • 2 PLICULETE DE ZAHAR
  • 430 GR CARTOFI

Mod de preparare

SE PRAJESTE CARNEA IN UNT PANA CAPATA O CULOARE MARONIE

APOI SE SCOATE CARNEA DIN TIGAIE

IN ACESI TIGAIE SE PUNE CEAPA CU USTUROIUL SI CU MORCOVUL LA CALIT

SE ADAUGA ZAHARUL SI SE CARAMELIZEAZA PUTIN CEAPA SI MORCOVUL

SE STINGE CU VINUL

SI ADAUGA 200 ML APA

SE FIERBE PUTIN SI APOI SE ADAUGA CARNEA

SE FIERBE LA FOC MIC 20 MINUTE DUPA CARE SE SCOT MORCOVII AFARA

SE MAI FIERBE INCA 1 ORA SI 40 MINUTE

INAINTE CU 20 MINUTE SE ADAUGA CARTOFII

INAINTE CU 5 MINUTE SE ADAUGA SI MORCOVUL

VA UREZ POFTA BUNA :)

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: