Mancaruri: Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
Maxim 6049 kb
- 13 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
- Discuţie reteta Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia
- vin, legume, porc
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 133.9kcal
- 2%Grăsimi 1.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 8.4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 25%Proteine 21.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
2%
4%
25%
CZE% Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 581 MUSCHI DE PORC DEGRESAT
- 14 GR DE UNT
- 114 GR CEAPA ALBA
- 10 GR USTUROI
- 288 GR MORCOVI
- 100 ML VIN ROSU DE MASA
- 2 PLICULETE DE ZAHAR
- 430 GR CARTOFI
Mod de preparare
SE PRAJESTE CARNEA IN UNT PANA CAPATA O CULOARE MARONIE
APOI SE SCOATE CARNEA DIN TIGAIE
IN ACESI TIGAIE SE PUNE CEAPA CU USTUROIUL SI CU MORCOVUL LA CALIT
SE ADAUGA ZAHARUL SI SE CARAMELIZEAZA PUTIN CEAPA SI MORCOVUL
SE STINGE CU VINUL
SI ADAUGA 200 ML APA
SE FIERBE PUTIN SI APOI SE ADAUGA CARNEA
SE FIERBE LA FOC MIC 20 MINUTE DUPA CARE SE SCOT MORCOVII AFARA
SE MAI FIERBE INCA 1 ORA SI 40 MINUTE
INAINTE CU 20 MINUTE SE ADAUGA CARTOFII
INAINTE CU 5 MINUTE SE ADAUGA SI MORCOVUL
VA UREZ POFTA BUNA :)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!