Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Orez cu dovleac

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Orez cu dovleac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 89.5kcal
  • 4%Grăsimi 2.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 6%Carbohidraţi 14.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 89.5
4%
Grasimi 2.7g
4%
Glucide 14.2g
6%
Proteine 2.2g
3%

CZE% Orez cu dovleac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Orez cu dovleac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
4%
Glucide:
6%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Orez cu dovleac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 500g dovleac  de iarna gatit, copt cu sare
  • 200g carnati afumati
  • 450g orez clasic
  • 1700ml apa
  • 24.6 ml ulei masline

Mod de preparare

Carnati se frig putin in ulei, apoi se adauga orezul si se frig putin impreuna, pana ce orezul devine sticlos, aoi se adauga dovleacul gatit in prealabil. Se adauga apa si se mesteca continuu pentru a nu se lipi. Este super

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: