Mancaruri: Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi)
Maxim 6049 kb
- 23 Jun 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Orez negru cu sparanghel si sos de creveti
- Discuţie reteta Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi)
- sos, orez, creveti, sparanghel, orez negru
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 133kcal
- 6%Grăsimi 3.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 36.5mg
- 2%Sodiu 51.3mg
- 7%Carbohidraţi 16.9g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
6%
7%
9%
CZE% Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 portii:
- 310 gr orez negru nefiert
- 305 gr creveti curatati (decorticati)
- 200 ml smantana pentru gatit 15%
- sare de mare
- piper
- 230 gr sparanghel (8 fire)
Mod de preparare
- In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata.
- Timp de gatire: 60 minute
- Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea de mare, se pune deoparte si se acopera.
- Se pune pe tava cu gauri sparanghelul spalat si curatat. Timp de gatire: 65 minute).
- Dupa ce sparanghelul este gata se pun pe tava cu gauri crevetii decorticati. Timp de gatire: 20 minute.
- Dupa ce crevetii sunt gata, se pun in blender se adauga sarea si piperul si se mixeaza pana cand se obtine o masa omogena.
- Intr-o farfurie se pune un inel de inox in mijloc, iar in jurul lui se aseaza orezul negru. Dupa ce s-a intarit, se scoate inelul si in mijloc se toarna sosul de creveti.
- Iar pe margini se pun 2 fire de sparanghel, care se sareaza si pipereaza.
Pofta buna!
O nebunie culinara.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Orezul negru este un aliment deosebit de gustos si aromat. Pe alocuri am avut senzatia ca mancam ciocolata. :) Este un festin culinar in combinatie cu sosul de creveti si sparanghelul.
Nu mi-a plăcut: Nu exista nimic.
24.06.2012, ora 10:44Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!