Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi)

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 133kcal
  • 6%Grăsimi 3.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 36.5mg
  • 2%Sodiu 51.3mg
  • 7%Carbohidraţi 16.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 9%Proteine 8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 133
7%
Grasimi 3.6g
6%
Glucide 16.9g
7%
Proteine 8g
9%

CZE% Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
6%
Glucide:
7%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Orez negru cu sparanghel si sos de creveti a la Slabuta (la aburi) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 310 gr orez negru nefiert
  • 305 gr creveti curatati (decorticati)
  • 200 ml smantana pentru gatit 15%
  • sare de mare
  • piper
  • 230 gr sparanghel (8 fire)

Mod de preparare

  • In vasul fara gauri se pune orezul negru si 400 ml apa plata.
  • Timp de gatire: 60 minute
  • Dupa ce orezul este gata, se amesteca cu sarea de mare, se pune deoparte si se acopera.
  • Se pune pe tava cu gauri sparanghelul spalat si curatat. Timp de gatire: 65 minute).
  • Dupa ce sparanghelul este gata se pun pe tava cu gauri crevetii decorticati. Timp de gatire: 20 minute.
  • Dupa ce crevetii sunt gata, se pun in blender se adauga sarea si piperul si se mixeaza pana cand se obtine o masa omogena.
  • Intr-o farfurie se pune un inel de inox in mijloc, iar in jurul lui se aseaza orezul negru. Dupa ce s-a intarit, se scoate inelul si in mijloc se toarna sosul de creveti.
  • Iar pe margini se pun 2 fire de sparanghel, care se sareaza si pipereaza.

Pofta buna!

O nebunie culinara. 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. Slabuta

    Mi-a plăcut: Orezul negru este un aliment deosebit de gustos si aromat. Pe alocuri am avut senzatia ca mancam ciocolata. :) Este un festin culinar in combinatie cu sosul de creveti si sparanghelul.

    Nu mi-a plăcut: Nu exista nimic.

    24.06.2012, ora 10:44

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: