Mancaruri: Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in
Maxim 6049 kb
- 29 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Paine din faina integrala si faina de porumb
- Discuţie reteta Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in
- paine, faina, porumb, aluat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 18%Calorii 362.1kcal
- 15%Grăsimi 9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 14.6mg
- 11%Sodiu 256.8mg
- 25%Carbohidraţi 58.4g
- 19%Fibre 5.3g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 14%Proteine 12.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
18%
15%
25%
14%
CZE% Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- faina integrala de grau 265g
- faina de porumb 100g
- drojdie uscata 3g
- lapte 180ml
- 1 ou 56g
- ulei de masline 25ml
- 1 lingurita sare 3g
- 1 lingurita zahar 3g
- seminte de in 20g
Mod de preparare
Laptele se incalzeste putin, se adauga sarea, zaharul si untul/uleiul.Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata.Se adauga laptele, oul, semintele de in si se framanta un aluat moale. Se framanta ~10-15 minute, pana cand aluatul devine elastic.Se acopera si se lasa intr-un loc cald pentru 1 h – 1 h 30 min, volumul trebuie sa se dubleze.Se imparte in 2 bucati si se formeaza 2 painici, care se pun pe o tava.Se preincalzeste cuptorul pana la ~180 C, se baga tava la cuptor si painea se coace ~30 minute la foc mediu. Verificati cu o scobitoare/cutit.Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!