Paine: Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle
Maxim 6049 kb
- 20 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Vollkorn Brot
- faina, paine integrala, amestec
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle", din categoria "Paine", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 238kcal
- 2%Grăsimi 1.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 20%Carbohidraţi 46.9g
- 17%Fibre 4.7g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 11%Proteine 9.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
2%
20%
11%
CZE% Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
faina integrala de grau 80%, fulgi de ovaz 7%, faina integrala de secara 4%, maia uscata de secara, drojdie uscata, sare iodata, faina de malt, extract de malt din orz si secara, regulator de aciditate acetat de sodiu, otet de mere, dextroza, amelioratori fosfat de calciu si acid ascorbic, acid folic. Poate contine urme de lupin si susan.
Descrierea producător
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min.
Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute.
Dupa care se unge suprafata painii cu apa, se cresteaza si se da la cuptorul preincalzit la 230grade.
Dupa 10 minute se scade temperatura la 200grade.
Durata de coacere pentru 1kg 55-70minute, 1/2kg 45-60minute si pentru chifle 15-25min.
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!