Mancaruri: Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre
Maxim 6049 kb
- 13 Aug 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre
- Discuţie reteta Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre
- paine, tarate, fibre, spelta, painite
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 13%Calorii 261.9kcal
- 14%Grăsimi 8.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 8%Sodiu 201.7mg
- 16%Carbohidraţi 36.9g
- 57%Fibre 15.9g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 13%Proteine 11.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
13%
14%
16%
13%
CZE% Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Painite crocante din spelta si tarate de grau, 16% fibre pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Faina de spelta, Aurora, 160g
- Tarate de grau, crude/neprelucrate, 140g
- Seminte de mac, Sano Vita, 50g
- Fructoza, NovaSweet, 6g
- Sare de/pentru masa, 2.4g
- Lapte de consum degresat 0,1%, Oke!, 320ml
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 28ml
Mod de preparare
Toate ingredintele se amesteca bine.
Se incalzeste cuptorul, se ia o foaie de copt si se intinde pe ea pasta de aluat cu ajutorul unei linguri; strat cat mai subtire, cam 3-5 mm. Cu ajutorul unui cutit se delimiteaza viitoarele "felii" de painite.
Se da la cuptor si se tine cam 30 minute la foc mic.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!