Mancaruri: Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
Maxim 6049 kb
- 12 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
- Discuţie reteta Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
- pui, pate, portocale, ciuperci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 132.7kcal
- 11%Grăsimi 6.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 54.4mg
- 10%Sodiu 230.5mg
- 2%Carbohidraţi 3.9g
- 4%Fibre 1.2g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 16%Proteine 14.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
11%
2%
16%
CZE% Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat, 600g
- Ciuperci champignon crude, 355g
- Ou de gaina, integral, 4 bucati
- Coaja de portocala, proaspata, 70g
- Mustar galben, preparat, 5g
- Frisca Creme patisserie (preparat pe baza de grasimi vegetale) fara zahar pentru gatit si creme, Meggle, 150ml
- Sare de/pentru masa, 0.75g
Mod de preparare
Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana obtinem o pasta-piure.
Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale.
Ciupercile se spala, jumatate din cantitate se toaca marunt, cealalta jumatate se taie felii.
Cele tocate marunt se adauga la amestecul de pui.
Se adauga frisca, se amesteca bine pana la omogenizarea compozitiei.
Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, ciupercile felii se incorporeaza in mijlocul pateului, forma se acopera cu folie.
Forma se pune pe o tava adanca, umpluta cu apa, pana la mijlocul formei cu pate.
Se tine la cuptor, la foc mediu, pana compozitia devine densa, de consistenta pateului.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!