Mancaruri: Piep de pui cu cascaval (Slabuta)
Maxim 6049 kb
- 25 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piep de pui cu cascaval (Slabuta)
- Discuţie reteta Piep de pui cu cascaval (Slabuta)
- pui, cascaval, piept pui
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piep de pui cu cascaval (Slabuta)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 224.7kcal
- 17%Grăsimi 10.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 6%Sodiu 141.1mg
- 0%Carbohidraţi 0.5g
- 1%Fibre 0.3g
- -%Zaharuri -g
- 34%Proteine 29.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
17%
0%
34%
CZE% Piep de pui cu cascaval (Slabuta) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piep de pui cu cascaval (Slabuta) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piep de pui cu cascaval (Slabuta) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 860g
- Cascaval Olanda (Branza de Olanda cu cheag tare), Alba, 255g
- Oregano, 6g
- Sare de/pentru masa, 0.5g
- Piper negru, 0.3g
Mod de preparare
Pieptul de pui se feliaza si se bate putin.
Se sareaza si se pipereaza.
Se ia o tava, se acopera cu hartie de copt, iar pieptul de pui se aseaza exact ca pentru o tarta.
Peste primul strat de pui se presara oregano si se pun feliile de cascaval.
Se aseaza al doilea strat de piept de pui si se repeta procedura ca la primul.
Se da la cuptor pentru 35 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!