Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 18%Calorii 360kcal
  • 30%Grăsimi 18.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • -%Sodiu -mg
  • 3%Carbohidraţi 7.2g
  • 12%Fibre 3.3g
  • -%Zaharuri -g
  • 45%Proteine 39.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 360
18%
Grasimi 18.9g
30%
Glucide 7.2g
3%
Proteine 39.6g
45%

CZE% Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
18%
Grasimi:
30%
Glucide:
3%
Proteine:
45%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piept de pui cu crusta din susan, in si cocos, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

 

  • piept de pui dezosat-800 g
  • 40 ml ulei 
  • 40 g seminte de susan
  • 40 g seminte de in
  • 30 g fulgi de cocos 

550 g produs finit

 

Mod de preparare

 

  1. Spalati bine carnea , apoi o tamponati cu servete absorbante .Taiati fiecare bucata de piept in jumatate , pe lungime , apoi fiecare jumatate o taiati pe latime in bucati de maxim 3 cm . Puneti bucatile obtinute intr-un castron.
  2. Intr-un bol amestecati uleiul cu sarea, piper , boia si alte condimente dupa gust
  3. Turnati pasta obtinuta peste bucatile de piept si amestecati-le bine , pana acestea se ung  pe toate partile.
  4. Puneti fulgii de cocos si semintele de in si susan pe o farfurie .
  5. Puneti jumatate din cantitatea de carne  intr-o tigaie  si prajiti-o pe toate partile circa 10 minute.Eu nu am mai adaugat alt ulei,insa daca considerati ca mai este nevoie , mai puteti adauga in timpul prajirii cativa stropi de ulei.La fel procedati si cu cealalta cantitate de carne ramasa .
  6. O lasati apoi sa se raceasca putin .Aveti grija ca fiecare bucata de carnita sa nu fie prea uscata , iar daca este , o puteti tavali prin sosul ramas in tigaie , apoi  luati fiecare bucatica de carne si o tavaliti prin semintele amestecate.
  7. Aranjati bucatile  intr-o tava in care ati pus hartie de copt  si bagati tava in cuptorul preincalzit ptr 15 -20minute.

Pofta buna!

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: