Mancaruri: Piure de conopida "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 24 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Piure de conopida "Slabuta"
- Discuţie reteta Piure de conopida "Slabuta"
- piure, conopida
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Piure de conopida "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 55.9kcal
- 7%Grăsimi 4.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 3%Sodiu 72.3mg
- 2%Carbohidraţi 3.7g
- 6%Fibre 1.7g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 1%Proteine 0.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
7%
2%
1%
CZE% Piure de conopida "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Piure de conopida "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Piure de conopida "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- conopida fiarta - 550 gr
- maioneza din oua de prepelita 25% grasime - 100 gr
- sare de/pentru masa - 1 gr
- piper negru - 0.2 gr
Mod de preparare
- Conopida fiarta se pune in blender, se mixeaza pana se obtine o pasta omogena.
- Se amesteca cu maioneza, sa sareaza si se pipereaza dupa gust.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!