Mancaruri: Pizza fara aluat a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 26 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pizza fara aluat a la Slabuta
- Discuţie reteta Pizza fara aluat a la Slabuta
- pizza, aluat, ciuperci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pizza fara aluat a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 88.9kcal
- 8%Grăsimi 5.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 5%Sodiu 118.1mg
- 2%Carbohidraţi 5.4g
- 5%Fibre 1.4g
- 4%Zaharuri 2g
- 7%Proteine 6.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
8%
2%
7%
CZE% Pizza fara aluat a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pizza fara aluat a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pizza fara aluat a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Oua proaspete de tara, 100g (2 bucati)
- Mozzarella de casa, 95g
- Ciuperci champignon crude, 500g
- Rosii, 150g
- Ceapa verde, 15g
- Marar, 20g
- Sare de/pentru masa, 1g
- Piper negru, 0.42g
- Masline feliate, 50g
Mod de preparare
- Se dau ciupercile prin masina de tocat impreuna cu ceapa verde si mararul.
- Se adauga 2 oua, sare si piper.
- Se amesteca bine.
- Se tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt si se pune compozitia obtinuta la foc mediu pentru 20-30 minute.
- Se feliaza rosiile si se traie rondela mozzarella.
- Se scoate "blatul" din cuptor si se pun pe el rosiile, maslinele si mozzarella.
- Se da la cuptor pentru inca 15-20 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-4 din total 4
Mi-a plăcut: Sunt o pasionata de pizza...ce-i drapt nu am mai mancat cam demult...dar descoperind aceasta reteta sunt bucuroasa ca pot sa mananc pizza acum fara sa imi mai fie frica ca as incalca vreo regula .Multumesc pentru reteta.
Nu mi-a plăcut: nu am ce comenta aici!
13.02.2012, ora 19:10Mi-a plăcut: Foarte buna ideea! Eu am renuntat la mozzarella, in favoarea a 10g de cascaval uscat, presarat deasupra si 50g pastrama piept de pui. Satioasa si in continuare dietetica.
Nu mi-a plăcut: Ceapa din combinatie.
12.03.2011, ora 06:46Mi-a plăcut: Imi place gustul ei, care se apropie f mult de cel al unei pizze cu aluat, faptul ca e f sanatoasa si ca are putine kcal, glucide si grasimi, aducand in acelasi timp un aport bun de proteine. Si imi si potoleste pofta de pizza.
Nu mi-a plăcut: Nu am nimic de adaugat aici.
29.01.2011, ora 12:45Mi-a plăcut: Este excelenta!!! Foarte buna si indicata pentru a avea o alimentatie cat mai variata chiar si dietetica. Are destul de putini carbohidrati dar, in acelasi timp si grasimi putine. Am ajuns la aceasta reteta datorita faptului ca in ficare zi calculatorul de pe site imi arata ca depasesc cantitatea de grasimi recomandata. O recomand tuturor slabutelor
Nu mi-a plăcut: Nu este nimic care sa nu-mi placa.
21.01.2011, ora 17:38Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!