Mancaruri: Placinta cu dovleac "Slabuta"
- 11 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Placinta cu dovleac "Slabuta"
- Discuţie reteta Placinta cu dovleac "Slabuta"
- dovleac, placinta, tarta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Placinta cu dovleac "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 192.2kcal
- 9%Grăsimi 5.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 8%Sodiu 202.6mg
- 15%Carbohidraţi 35.2g
- 22%Fibre 6.1g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
9%
15%
5%
CZE% Placinta cu dovleac "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Placinta cu dovleac "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Placinta cu dovleac "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Dovleac, de iarna, toate varietatile, crud, 1055g
- Sirop de agave Bio 100% organic, 160ml
- Sare de/pentru masa, 6g
- Faina de grau, integrala, 220g
- Tarate de grau, 65g
- Ulei de masline extra virgin, 58.8ml
- Apa plata, 280ml
- Scortisoara, 2g
Mod de preparare
Mod de preparare blat:
Se amesteca faina cu tarate, ulei de masline, sare si apa pana se obtine o masa de tip aluat.
Mod de preparare umplutura:
Dovleacul se da pe razatoare si se pune intr-o cratita pe foc pentru 15 minute.
Se ia dovleacul de pe foc si cand s-a racit i se adauga siropul de agave si scortisoara.
Mod de preparare tarta:
Se unge o tava cu ulei, se intinde uniform cu mana aluatul (lateralele ridicate), iar deasupra se pune umplutura.
Se da la cuptor, foc mediu 25 minute, foc mic 15 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!