Mancaruri: Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici
Maxim 6049 kb
- 27 Dec 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata
- Discuţie reteta Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici
- desert, ciocolata, prajitura, cocos, glazura
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 17%Calorii 341.5kcal
- 32%Grăsimi 20.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 15%Carbohidraţi 35.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 6%Proteine 5.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
17%
32%
15%
6%
CZE% Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 60 ml ulei
- 50 g unt (la temperatura camerei)
- 100 g zahar
- 3 oua
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 220 g faina
- 2 plicuri budinca de vanilie
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/8 lingurita sare
- 120 ml lapte (la temperatura camerei )
- 150 g nuca de cocos macinata
Glazura:
- 1 lg unt (la temp camerei)
- 1 ciocolata (Poiana am pus eu)
- 6 lg de lapte
- 3 linguri de Philadelphia (la temp camerei)
- nuca de cocos pentru ornat
Mod de preparare
Intr-un vas se amesteca faina, praful de budinca, sarea, praful de copt, si bicarbonatul.
In alt vas incapator, se pune untul+ uleiul+ zaharul, si mixeaza cu viteza cea mai micapentru aprox 2 minute.
Adaugam apoi ouale, pe rand, mixand dupa fiecare ou introdus, pana ce compozitia este omogena.
Apoi adaugam 120 ml lapte. Punem treptat amestecul cu faina amestecand continuu.
Adaugam nuca de cocos, si amestecam bine cu o paleta /lingura.
Se toarna in forma tapetata cu hartie de copt.
Se lasa sa se raceasca in forma cateva minute, apoi se continua racirea pe un gratar.
Glazura:
Topim ciocolata impreuna cu untul si laptele la bain marie, apoi adaugam crema de branza (ii da un gust usor acrisor, o puteti elimina daca nu va place), amestecam bine, lasam cateva minute sa se raceasca putin si turnam peste prajitura rece.
Am ornat cu nuca de cocos rasa si fulgi.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!