Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pui Adobo

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui Adobo", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 207kcal
  • 16%Grăsimi 9.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 51mg
  • 17%Sodiu 407.4mg
  • 4%Carbohidraţi 10.6g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 22%Proteine 19.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 207
10%
Grasimi 9.7g
16%
Glucide 10.6g
4%
Proteine 19.5g
22%

CZE% Pui Adobo pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pui Adobo pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
16%
Glucide:
4%
Proteine:
22%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui Adobo pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 4 file-uri piept pui  aprox 150 gr bucata
  • 1/2 cana sos de soia
  • 1/2 cana otet de vin
  • 1 cana apa
  • 10 catei de usturoi
  • 5 lingurite de praf de usturoi
  • Mod de preparare

    1. Pune otet, frunze de dafin, piper, sos de soia, apă şi într-o cratiţă. Acoperiti si gatiti lent aproximativ 15 minute.

     2. Între timp, încălzeşte uleiul într-o tigaie mare. Curatati usturoiul, rupeti-l în bucăţi mici, şi maroniati-le la foc mediu-mic (aproximativ 5 minute).

    3. Adaugati carnea de pui in cratita cu usturoiul şi lasati-o la foc mediu-mare pana se maroniaza (aproximativ 5 minute).

    4.Adauga sosul in cratita şi se fierbe, parţial acoperit, până când puiul este gata (aproximativ 30 de minute). Nu il lasati sa fiarba.

    5. Scoateţi frunze de dafin şi se serveşte peste orez.

    Păreri despre reţetă

    Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

    Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


    Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
    Ultimele alimente
    Ultimele articole
    Ultimele păreri despre alimente

     Mesajele slăbuţelor
    Se încarcă mesajele...
    Poziţionare: