Mancaruri: Pui in sos de ciuperci si smantana
Maxim 6049 kb
- 16 Sep 2013
- Pui in sos de ciuperci si smantana
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui in sos de ciuperci si smantana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 101.7kcal
- 10%Grăsimi 6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2.9g
- -%Fibre -g
- 3%Zaharuri 1.4g
- 10%Proteine 8.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
10%
1%
10%
CZE% Pui in sos de ciuperci si smantana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pui in sos de ciuperci si smantana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui in sos de ciuperci si smantana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
pulpa dezosata 300 lapte 250 ciuperci 150 smantana gatit 110g
Mod de preparare
pulpa dezosata 300 lapte 250 ciuperci 150 smantana gatit 110Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!