Mancaruri: Pui inabusit cu vin
Maxim 6049 kb
- 04 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pui inabusit cu vin
- Discuţie reteta Pui inabusit cu vin
- pui, vin, pui innabusit
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pui inabusit cu vin", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 84.5kcal
- 7%Grăsimi 4.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 10%Proteine 9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
7%
1%
10%
CZE% Pui inabusit cu vin pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pui inabusit cu vin pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pui inabusit cu vin pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
1kg carne pui (pulpe fara piele sau piept pui), ceapa, 2-3 rosii (din conserva) sau oparite, 2 catei usturoi, cimbru, o foaie dafin, 2 linguri ulei, sare, piper, 100 ml vin alb.
Mod de preparare
Inventie.
O denumire sau descriere este ceva intre o tocanita si o supa. Stiu ca o sa aveti sigur nevoie de paine prajita pentru acest fel de mancare.
- Ceapa se caleste in uleiul incins pana se rumeneste
- Agdauga dafinul, cimbrul, vinul saland sa fiarba un pic
- Se pun rosiile maruntite si usturoiul lasand cateva clocote
- Se stinge cu 2 cani apa. sare piper si se agauga carnea
- Cand incepe sa fiarba lasi sa fiarba o ora la foc mic. Se potriveste de sare si se presara patrunjel.
Sa aveti pofta!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!