Mancaruri: Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor
Maxim 6049 kb
- 05 May 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor
- Discuţie reteta Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor
- pulpa, usturoi, porc, cartofi, conopida
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 91.8kcal
- 2%Grăsimi 1.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.8g
- 3%Fibre 0.8g
- 2%Zaharuri 0.9g
- 11%Proteine 9.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
2%
4%
11%
CZE% Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pulpa de porc cu cartofi si conopida la cuptor pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- pulpa de porc 645g
- conopida 565g
- cartofi 805g
- usturoi 45g
Mod de preparare
Conopida se separa in buchetele, cartofii se taie rondele, usturoiul feliute si carnea cubulete. Se pun toate intr-o tava de cuptor, se adauga condimentele (eu am pus sare, piper, boia, cimbru, busuioc si oregano), putina apa (cat sa le cuprinda pe jumatate), se acopera cu o folie si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se scoate folia si se baga inapoi la cuptor. Se lasa pana se rumenesc putin cartofii.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!