Mancaruri: Rulada de curcan cu fructe uscate
Maxim 6049 kb
- 29 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulada de curcan cu fructe uscate
- Discuţie reteta Rulada de curcan cu fructe uscate
- fructe, fructe uscate, curcan, friptura, rulada
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada de curcan cu fructe uscate", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 208.8kcal
- 5%Grăsimi 3.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 67.7mg
- 4%Sodiu 99.4mg
- 7%Carbohidraţi 15.5g
- 5%Fibre 1.4g
- -%Zaharuri -g
- 33%Proteine 28.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
5%
7%
33%
CZE% Rulada de curcan cu fructe uscate pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulada de curcan cu fructe uscate pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada de curcan cu fructe uscate pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 945g
- Caise, uscate, sulfurate, negatite, 78g
- Stafide "Malayer", Balance, 30g
- Miere de salcam, 65g
- Mustar, boabe, seminte, 30g
- Nuci, 22g
- Sare de/pentru masa, 1g
- Suc natural de lamaie, 30ml
- Piper negru, 0.3g
Mod de preparare
- Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin cu ciocanul de bucatarie.
- Se sareaza, pipereaza dupa gust, se stropesc cu suc de lamaie.
- Carnea se face rulouri si se lasa la marinat 2 ore la frigider.
- Dupa, carnea de curcan se scoate din frigider; pe fileuri se aseaza amestec de stafide/caise/nuca macinata.
- Iar se fac rulouri care se "fixeaza" cu scobitori si se aseaza pe o tava tapetata cu folie/hartie de copt.
- Rulourile se stropesc cu suc de lamaie si se ung cu miere calduta.
- Deasupra se presara boabe de mustar.
- Tava se da la cuptor pentru 35 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!