Mancaruri: Rulada Somon Storm
Maxim 6049 kb
- 15 Apr 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulada Somon
- Discuţie reteta Rulada Somon Storm
- somon, rulada, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada Somon Storm", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 123kcal
- 12%Grăsimi 7.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.7g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 15%Proteine 13g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
12%
4%
15%
CZE% Rulada Somon Storm pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulada Somon Storm pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada Somon Storm pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- spanac 210g
- usturoi verde 80g
- ou 4 buc
- tarate ovaz 87g
- praf copt 10g
- amidon 20g
- branza lacteea 0.1 % grasime 300g
- napolact iaurt 200ml
- marar 10g
- patrunjel 10g
- somon 260g
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma cu sare. Peste ele se adauga spanacul fiert si stors bine-bine. Se amesteca usor, prin rasturnare, apoi se adauga galbenusurile frecate cu putina sare, piperul si usturoiul.
Se pune intr-o tava pe hartie de copt si se da 30 de minute la cuptor, la 200 grade.
Se scoate foaia de spanac din cuptor si se ruleaza intr-un prosop usor umezit. Se da la rece. Intre timp de freaca branza cu iaurtul cat sa fie ca o crema.
Se mai adauga si putina sare daca branza nu e sarata.
Dupa ce s-a racit foaia de spanac, se desface cu grija din prosop, peste ea se pune crema de branza si se aseaza feliile de somon. Se ruleaza si se da la rece.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!