Mancaruri: Salata de creveti si surimi marinati a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 17 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Salata de creveti si surimi marinati
- Discuţie reteta Salata de creveti si surimi marinati a la Raluca
- salata, creveti, surimi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Salata de creveti si surimi marinati a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 106.3kcal
- 8%Grăsimi 5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 40.5mg
- 1%Sodiu 12.8mg
- 4%Carbohidraţi 9.6g
- 1%Fibre 0.4g
- 2%Zaharuri 1g
- 7%Proteine 6.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
8%
4%
7%
CZE% Salata de creveti si surimi marinati a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Salata de creveti si surimi marinati a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Salata de creveti si surimi marinati a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 200 g creveti congelati
- 200 g bastonase surimi
- 250 g amestec legume mexicane
- 90 g ameste legume chinezesti
- 2 oua fierte tari - 120 g
- 60 g castraveti proaspeti
- 1 ceapa rosie - 100 g
- 300 g kefir
- 150 g lapte batut
- 50 ml suc lamaie proaspat stors
- 25 g mustar frantuzesc
- 110 g marinata pentru fructe de mare
- Au iesit 1.28 kg de salata.
Mod de preparare
Se face marinata, fructele de mare se fac la aburi si se lasa in marinata ( cu cat lasati mai mult, cu atat se absoarbe mai mult si gustul iute este mai pregnant).
Legumele se fac si ele la aburi.
Ouale se fierb tari.
Ceapa rosie se taie marunt.
Intr-un castron se pun laptele batut, kefirul, sucul de lamaie, mustarul, castravetii taiati marunt, ouale taiate cubulete, legumele si se amesteca. Potriviti de condimente dupa gust.
Dupa ce s-au marinat fructele de mare, se taie bucatele potrivite impreuna cu ceapa din marinata daca doriti si se amesteca si ele in castron.
Salata este buna si calda si rece.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!