Mancaruri: Salata picanta de dovlecei, creveti si ton a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 03 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Salata picanta de dovlecei, creveti si ton
- Discuţie reteta Salata picanta de dovlecei, creveti si ton a la Raluca
- salata, ton, dovlecei, creveti
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Salata picanta de dovlecei, creveti si ton a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 88.9kcal
- 5%Grăsimi 3.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 9%Sodiu 208.4mg
- 3%Carbohidraţi 6.3g
- 6%Fibre 1.8g
- 4%Zaharuri 1.9g
- 10%Proteine 9.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
5%
3%
10%
CZE% Salata picanta de dovlecei, creveti si ton a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Salata picanta de dovlecei, creveti si ton a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Salata picanta de dovlecei, creveti si ton a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- - 360 g salata de dovlecei cu lamai si usturoi
- - 70 g ceapa rosie
- - 120 g creveti
- - 120 g ton in suc propriu din conserva
- - 100 g amestec mexican de legume
- - 10 g unt 70% grasime
- - 20 ml suc de lamaie
- - 5 g curry
- - 10 g pasta de ardei iute
- - 2 g praf de usturoi
- Au iesit 660 g salata.
Mod de preparare
- salata de dovlecei se aseaza intr-un castron, peste ea se pune tonul maruntit
- ceapa se taie marunt, se incinge untul intr-o tigaie si se caleste
- se adauga amestecul de legume si crevetii
- se calesc cateva minute
- se adauga in aceasta ordine: praful de curry, pasta de ardei iute si praful de usturoi
- se mai calesc cateva minute, amestecand din cand in cand
- cand este gata se pune in castron peste salata de dovlecei si tonul maruntit
- se adauga zeama de lamaie
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!