Mancaruri: Sarmale fara orez, in foi de varza, "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 18 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sarmale fara orez "Slabuta"
- Discuţie reteta Sarmale fara orez, in foi de varza, "Slabuta"
- sarmale, orez, sarma
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale fara orez, in foi de varza, "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 42.9kcal
- 0%Grăsimi 0.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 11mg
- 2%Sodiu 41.8mg
- 2%Carbohidraţi 4.7g
- 6%Fibre 1.6g
- 4%Zaharuri 2.1g
- 6%Proteine 5.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
0%
2%
6%
CZE% Sarmale fara orez, in foi de varza, "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sarmale fara orez, in foi de varza, "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale fara orez, in foi de varza, "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 395g
- Dovlecei, 480g
- Varza, frunze deja alese si rupte pentru sarmale, 535g
- Rosii, coapte, pasate, 800g
- Praf (pudra) de cimbru macinat, 1.4g
- Sare de/pentru masa, 1.8g
- Piper negru, 0.42g
- Condimente, oregano (sovarf) uscat, 0.9g
- Ceapa, 318g
Mod de preparare
Frunzele de varza se pun intr-o cratita, iar deasupra se toarna apa fiarta. Se acopera vasul si se lasa asa pana se inmoaie frunzele de varza.
Carnea se da prin masina de tocat, la fel si dovleceii cu ceapa.
Se amesteca cu sare, piper si cimbru.
Frunzele de varza dupa ce s-au inmuiat se umplu cu pasta de carne, se ruleaza ca sarmalele si se pun intr-un vas yena.
Separat se dau pe razatoare rosiile, se arunca cojile.
Se amesteca cu putina sare si oregano.
Se toarna deasupra sarmalelor si se da la cuptor.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!