Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Sarmale fara orez a la Slabuta

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale fara orez a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 187.6kcal
  • 13%Grăsimi 8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 44.4mg
  • 49%Sodiu 1174.7mg
  • 4%Carbohidraţi 9.7g
  • 19%Fibre 5.2g
  • 6%Zaharuri 3.2g
  • 23%Proteine 20.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 187.6
9%
Grasimi 8g
13%
Glucide 9.7g
4%
Proteine 20.2g
23%

CZE% Sarmale fara orez a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Sarmale fara orez a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
13%
Glucide:
4%
Proteine:
23%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale fara orez a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • carne porc fara grasime 990 gr
  • ciuperci 303 gr
  • ceapa 69 gr
  • ceapa verde 52 gr
  • foi vita de vie 533 gr
  • ulei masline 1 lingura
  • sare, piper dupa gust 

Mod de preparare

  1. Se da prin masina de tocat carnea de porc impreuna cu ciupercile si ceapa.
  2. Se pune lingura de ulei in tigaia incinsa si s prajeste putin compozitia obtinuta.
  3. Dupa, se amesteca cu ceapa verde, sare, piper.
  4. Foile de vita de vie se pun pentru cateva minute in apa fiarta.
  5. Cand se inchid la culoare, se scot si se scurg de apa.
  6. Se rup coditele frunzelor si incepe procesul de preparare al sarmalelor.
  7. Se impaturesc cu pasta si se aseaza intr-un vas yena.
  8. Cand sunt gata facute, deasupra se toarna cam 150 ml apa fiarta si se da la cuptor, cu cap peste.
  9. Cand apa da in clocot, se scoate capacul si se da focul mic, se tine la cuptor pana sunt gata. 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: