Mancaruri: Sarmale fara orez a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 01 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Sarmale fara orez a la Slabuta
- Discuţie reteta Sarmale fara orez a la Slabuta
- sarmale, orez, sarma
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale fara orez a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 187.6kcal
- 13%Grăsimi 8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 44.4mg
- 49%Sodiu 1174.7mg
- 4%Carbohidraţi 9.7g
- 19%Fibre 5.2g
- 6%Zaharuri 3.2g
- 23%Proteine 20.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
13%
4%
23%
CZE% Sarmale fara orez a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sarmale fara orez a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale fara orez a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- carne porc fara grasime 990 gr
- ciuperci 303 gr
- ceapa 69 gr
- ceapa verde 52 gr
- foi vita de vie 533 gr
- ulei masline 1 lingura
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare
- Se da prin masina de tocat carnea de porc impreuna cu ciupercile si ceapa.
- Se pune lingura de ulei in tigaia incinsa si s prajeste putin compozitia obtinuta.
- Dupa, se amesteca cu ceapa verde, sare, piper.
- Foile de vita de vie se pun pentru cateva minute in apa fiarta.
- Cand se inchid la culoare, se scot si se scurg de apa.
- Se rup coditele frunzelor si incepe procesul de preparare al sarmalelor.
- Se impaturesc cu pasta si se aseaza intr-un vas yena.
- Cand sunt gata facute, deasupra se toarna cam 150 ml apa fiarta si se da la cuptor, cu cap peste.
- Cand apa da in clocot, se scoate capacul si se da focul mic, se tine la cuptor pana sunt gata.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!