Mancaruri: Scaloppina funghi
Maxim 6049 kb
- 25 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Scaloppina funghi
- Discuţie reteta Scaloppina funghi
- carne, pui, piept pui, ciuperci, parmesan
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Scaloppina funghi", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 145.8kcal
- 12%Grăsimi 7.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 8.4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 14%Proteine 12g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
12%
4%
14%
CZE% Scaloppina funghi pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Scaloppina funghi pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Scaloppina funghi pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Piept de pui la gratar (150g)
- Carofi natur (150g)
- Sos alb din smantana si condimente (50g)
- Ciuperci fierte (50g)
- Parmesan (50g)
Mod de preparare
Peste pieptul de pui se pune sosul alb si ciupercile, iar cartofii natur se servesc cu parmesan deasupra.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!